• Echilibru si Continuitate

    Cunoscut la nivel mondial din 1946.

    Companie →
  • Tehnologie si Inovatie

    Standarde ridicate de fabricatie. Fabrica noastra este printre cele mai moderne fabrici din industria aceasta.

    Contacte RESISTA →
  • Italian Oral Care Solutions

Certificari-Standarde de productie

Resista ISO 13485 si Certificatul European (CE) ce reglementeaza dispozitivele medicale permit Resista sa continue sa cerceteze noi produse si pentru a dezvolta noi tehnologii pentru a usura si imbunatatii activitatea medicilor dentist si a tehnicienilor dentari.

1
2
3
4
5
6
7
Resista
1

Macro Geometria implantului este în masura sa satisfaca toate necesitatile situs-ului chirurgical (Cilindru, Conic, Mini, Short, și Extra Large).

2

Multifunctionalitatea componentelor implantului RESISTA
(MTA – Mount, Transfer si Abutment): port-implant, bont de transfer (folosit pentru amprentare) si bont protetic folosit pentru protezare: trei functii într-o singura piesa în scopul de a maximiza rezultatele și de a minimiza costurile.

3

Margini rotunjite si asimetrice: performanta de top în inserarea implantului (autofiletante si autotarodabile) si in acelasi timp anatomice, conforme structurii osoase intalnite (finisate neted fara micro imperfectiuni) datorita partii plate unice sau a formei triunghiulare cu spire rasucite (doua spire principale cu egala distanta intre ele).

4

Platforma protetica: diametru mic, fara muchii și micro miscari la gâtul implantului, potrivit pentru a mentine nivelul osos si pentru a evita procesul de resorbtie tocmai datorita efectului regenerarii osoase.

5

Cea mai recenta generatie de instrumente chirurgicale ce vor obtine eficienta maxima, traumatisme minime, coeficientul de frecare mai mic si rezistenta extrema datorita tratamentului de suprafata cu nitrura de titan depuse in mediul de plasma.

6

Micro geometrie
Suprafete de ultima generatie (Micro și Nano rugozitati ) de 0,5 mm. Portiunea coronara este neteda si decontaminata in mediul indus de un reactor de plasma argonic.

7

Piesele protetice
Nivelul cel mai inalt de precizie privind conexiunea (decalaj in jurul valorii de 10μm in procesul de fabricatie), cu profil emergent redus

RESISTA Italia, cunoscuta peste tot în lume din 1946, este sinonim pentru garantie, echilibru, continuitate.

Concepte biomecanice: Metoda de success a companiei Resista consta in rezultatul a mai multor studii de design alte produselor si de inalta tehnologie folosita in productia implanturilor dentare.
Precizia si fiabilitatea implanturilor dentare are o influenta puternica aupra rezultatului clinic pe termen lung. Procesul tehnologic este executat de ingineri cu o inalta pregatire ce ajuta la obtinerea unor rezultate optime, controlote electronic cu tehnologie CNC. Toleranta mecanica, in special a elementelor protetice si a conexiunii implant-bont protetic are nivelul cel mai inalt de precizie, decalajul fiind in jurul valorii de 8-10 μm in procesul de fabricație.

Matriale: Implanturile Resista Romania au in compoziția sa Titan pur de clasa IV (Standarde ISO 5832/2). Pe ambalajul implanturilor Resista veți gasi inscripționat: „implant din titan grad IV”. Această inscripționare vă asigură că produsul prezintă cel mai înalt grad de biocompatibiliate cu influență directă asupra procesului de integrare în structurile osoase.

Tratamentele de suprafata: Procesul de decontaminare schimba microrugozitatea implantului si textura suprafetei maximizand umectabilitatea si proprietatilebiomimetice. Noul tratament de suprafata si procesul de decontaminare sunt patentate de Nobil Bio Ricerche.
Dupa procesul de sterilizare si decontaminare, implantul Resista este depozitat intr-un ambalaj steril din titan ce il ajuta sa isi mentina proprietatile fizice si chimice.

Certificari de calitate: UNI EN ISO 9001:2008 si UNI EN ISO 13485:2012 oferite de catre Directia dispozitivelor medicale. Suntem calificati in ceea ce priveste designul si in managementul productiei implanturilor dentare si proteticii dentare.

Din 1946 sinonimi cu garantia, echilibrul si continuitatea.